marți, 28 octombrie 2008

Ei, ca brazii…

#PSD din Dej l-a desemnat pe Cornel Itu ca să candideze pentru Camera Deputaţilor din partea partidului. Pentru ce să fie votat, ziceţi şi voi…?! Ce a făcut deosebit? Sau pentru ce afaceri? Pentru fratele său, care a lăsat oamenii pe drumuri de la Combinat, Somes SA pe numele său de după Revoluţie? De văzut…

# Fost chelner. Cu tupeu. L-a terminat pe fostul prefect Pupeză după ce i-a luat scamele de pe rever. L-a durut în paişpe că economia o să fie aruncată în aer de majorarea salariilor profesorilor. Le-a votat cu inconştienţă. Îl cheamă Radu Moldovan şi vrea să fie deputat de Bistriţa-Năsăud. La PSD. Şansa este în altă parte.

# Un tip cu nimic ieşit din comun. Altfel de treabă. Nu cuvântă, nu deranjează. Mai zgomotos este Grivei. Că măcar latră. Îl cheamă Dan Prunea şi vrea să ajungă senator. Să fim serioşi…

11 comentarii:

beclenarul spunea...

DOMNULE PETRIA, SUNT CURIOS SA VA AFLU PREFERINTELE PT DEPUTATI SI SENATORI, ASA CUM V-AM AFLAT SI PREFERINTELE DE LA CELELALTE ALEGERI, PUBLICATE IN ZIAR. SI LA CAT MAI MULTE ARTICOLE IN ZIAR SI PE BLOG. RESPECTE SI STIMA

Realitatea lui Petria spunea...

Nu am nici o preferinţă. Nici nu mă duc la vot.

marius spunea...

Dan Prunea echipa cu Radu Moldovan- cea mai buma gluma. Mare e ciolanul asta PSD-rist!

beclenarul spunea...

eu cred ca neprezentarea la vot nu este o solutie. pana la urma sa alegem raul mai mic din atatea rele. si mai sunt unii oameni care inca nu au aratat ce pot si merita o sansa

Anonim spunea...

Nu merită ăştia votul nostru.

Anonim spunea...

Felicitări domnule Petria.

Realitatea lui Petria spunea...

Beclenarule, eu, nu mai votez. Să cadă cerul... Gata.

Mariuse, gluma e pe nervii noştri.

Anonim spunea...

PSD este o adevarata mafie la Beclean impotriva ei oamenii onesti trebuie sa lupte oamenii sunt sunt speriati ca o sa-si piarda serviciile daca vorbesc este teroare.

Anonim spunea...

Ce s-a intamplat cu treaba asta, de la locale?

PDL-isti din Beclean sustin ca au fost agresati de PSD
de Bistriteanul.ro
30/05/2008 23:34:05
Final de campanie cu scandal la Beclean. PDL si PSD se acuza reciproc de urmariri si scandaluri.
In aceasta seara, cu putin inainte de incheierea oficiala a campaniei electorale reporterii Bistriteanul.ro au fost contactati de reprezentantii organizatiei orasenesti a PD-L Beclean care sustin ca liderul PSD din acelasi oras ar fi agresat doi dintre volutarii partidului care imparteau materiale electorale. Liderii PDL sustin ca primarul Nicolae Moldovan i-ar fi urmarit pe cei care care imparteau materialele cu pricina si le-a strans pe toate, in urma acestora. Ba chiar mai mult, intr-o scara de bloc ar fi agresat doi tineri. Conform PD-L, acestia vor depune maine plangere la politie.
In replica, primarul Becleanului sustine exact contrariul. Contactat de Bistriteanul.ro, Nicolae Moldovan a declarat ca nu s-a intamplat nimic la Beclean, ca el a fost cel urmarit si ca nici macar nu s-a dat jos din masina. "Nu am lovit pe nimeni, sunt la discoteca cu tinerii" a povestit Moldovan, care este de parere ca prin acest gest contracandidatii incearca doar sa il provoace.

marius spunea...

Hai sa iti mai spun unul de care nu ai zis nimic aici: Vasile Marc. Asta da om!!! PSD-ist convins de cand a facut ochi, il vad pe listele PDL la Camera Deputatilor. M-am gandit ca e o greseala de redactare. Dar m-am inselat. Acum e mare PDL-ist ca doara astia i-au oferit locul pentru a creste mare.
Asa e cu astia avizi doar de putere. Un exemplu elocvent, in toate timpurile.

Anonim spunea...

Domnule Petria, am gasit un material extraordinar pe internet. Pe blogul DeMaio.

româneşte, pentru viitorii politicieni…
By: DeMaio
Published: October 29th, 2008

Campania electorală stă să înceapă. De fapt, deşi legal nu aveau voie, scârbele nenorocite care vor să-şi umfle burţile împuţite pe banii mei şi ai altor persoane care dimineaţa merg la serviciu, au început deja să-şi facă apariţia.

“Nu cumva tu mi-ai furat o vilă, o maşină/O urmă de speranţă să mai ies la lumină?”…

Nu, nu regret vila şi maşina. Ţi le las ţie, să te bucuri de ele, când ajungi seara acasă. Zâmbeşti. Zâmbeşti, futu-ţi morţii mă-tii, zâmbeşti pentru că pe banii mei azi ai dormit în Parlament. Zâmbeşti, futu-ţi morţii mă-tii, pentru că azi ai fost la Elias să-ţi tratezi cine ştie ce problemă medicală, sau ai plecat la Viena pentru ea, în timp ce ministrul Sănătăţii vrea legi care să ne ucidă legal. Zâmbeşti, futu-ţi morţii mă-tii, pentru că eşti un incult nenorocit care nu ştie că în zona Piaţa Unirii cerşeşte un fost profesor universitar. Zâmbeşti. Şi eu nu-mi doresc vile şi maşini. Îmi doresc doar să nu-ţi mai văd zâmbetul ăla pe faţă pentru toată viaţa ta.

Viitorii politicieni. Vedete de televiziune eşuate. Curve cu pulărăi adiacenţi. Actori rataţi şi libidinoşi. Antrenori ai naţionalei care nu ştiu să vorbească româneşte. Mardeiaşi cu firme de securitate pe stadion. Ţigani behăitori de manele. Eşuaţi ai unor mari familii. O singură şansă pentru toate jigodiile astea. Parlamentul. Şi prostimea care îi va vota. “A, l-am văzut eu la televizor, e om bun şi a promis că o să facă ceva şi pentru noi”. Da, va face. Cimitire în care veţi muri şi voi şi votul vostru idiot. Voi, înaintea votului.

Mi-e ruşine că România are prim-ministru. Mi-e ruşine că România are preşedinte. Mi-e ruşine că România are senatori şi deputaţi. Mi-e ruşine, în general, că România este o ţară guvernată. Dacă există ceva care să depăşească mizeria pe care o produc peste graniţe cetăţenii români de etnie ţigănească atunci nu poate fi vorba decât despre decât clasa politică românească. Mi-aduc aminte de Irina Loghin care spunea că vrea să aresteze RASDAQ-ul. Mi-aduc aminte de Ion Dolănescu, acela care ca parlamentar declara că va continua să adune “nestemate ale muzicii populare româneşti”. S-o aduni pe mă-ta din şanţuri mă, de foame, aşa cum se adună taţii ce cad din picioare când realizează că nu-şi mai pot hrăni familia.

Ce ai să faci tu, Zmărăndescule, ca parlamentar? Ai să dai cu pumnul în duşmani, tu şi jegurile alea umane din firma ta de securitate? Dar tu, Iordănescule, ce vei face pentru ţara asta, ne vei oferi “caşchete” să ne apărăm de nivelul de trai în scădere? Şi tu, Urbane, ai să spamezi situaţia economică mondială, ca să ne protejezi de ea? Călinescule, actorule, tu pentru ce te pregăteşti, cumva să-ţi joci la fel de prost rolul de parlamentar precum le joci pe cele cinematografice? Nenea Nicolaescu, pentru ce te pregăteşti, să torni un documentar splendid despre cum este să vă doară în cur de noi? Adriane, Copilule Minune, o să ne cânţi “of, viaţa mea” când doctorii vor decide că nu mai merităm să trăim, noi sau rudele noastre?
O singură frază mai rămâne să vă spun. Vă dau la muie. Tuturor, fără deosebire de partid, naţionalitate sau rasă.
Sunt “politically correct”, cum se spune.