sâmbătă, 29 noiembrie 2008

Incendiar

Semnalat de Marius Mina.

7 comentarii:

Marius Mina spunea...

Au sucit-o, au dat-o in "simulare"

Realitatea lui Petria spunea...

Da, asa spun Olteanu si Dan Andronic.

Marius Mina spunea...

Un eveniment pe care presa il ignora total…de ce ?

la ora 13.25 in fata la intrarea Romaero langa sediu GSP in sensul de mers Aviatiei - Baneasa Mercedesul lui Turcu actionarul lui Dinamo, cel caruia Primarul Andrei Chiliman i-a demolat constructia ilegala din parcul Herastrau, in care se aflau Bogdan Olteanu si Cristi Borcea a acrosat grav un Hyundai galben i 10 care vroia sa vireze pe sensul opus prin fata masinii noastre. Mercedesul mergea pe linia de tramvai din sens opus incalcand astfel si cele mai elementare reguli de circulatie. Nu ar fi foast asta atat de grav, dar imediat dupa accident ceea ce m-a revoltat cel mai mult a fost atitudinea caineasca a celor 2 pasageri respectiv Bogdan Olteanu si Cristi Borcea care imediat dupa accident si-au tras caciulile pe ochi si au tulit-o mojiceste dand imediat telefoane probabil sa aranjeze scenariul acestui accident.Bogdan Olteanu alerga pe ultima suta de metri de campanie cu petitiile cetatenilor , in lupta cu rechinii imobiliari.

Marius Mina spunea...

Curioasa explicatie cu “simularea” olteneasca , avand in vedere ca in filmulet, Calin Popescu Tariceanu nu scoate nici o vorba, nicidecum sa incerce a-i tine piept “adversarului”.

Realitatea lui Petria spunea...

Tu ai fost in masina? Dă la tine pe blog, ca preiau şi poate vor da si alţii.

Anonim spunea...

pana la urma nu putea Olteanu sa acuze de "Fenechism" de fata cu Tariceanu. Asa se face inaintea unei emisiuni de dezbatere electorala.

Realitatea lui Petria spunea...

Inclin sa-ti dau dreptate.