marți, 2 decembrie 2008

Prostituata moralista

Guristul Cristian Patrasconiu de la “Cotidianul” vorbeste de posibilele aliante ca PD-L sa acceada la guvernare. Le numeste “a doua solutie imorala”. Nu dau link, cine este interesat gaseste postarea.
In inteligenta sa, nu-si pune deloc problema ca PD-L sa ramana in opozitie, daca tot clameaza ca doar ea este imaculata, restul fiind zoiosi moral.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Domnul Parvulescu este la fel de inteligent, de bun si de cinstit ca si cei pe care ii ridica in slavi. Putere fara glorie.

Realitatea lui Petria spunea...

Ai scris din greseala alt nume.

Anonim spunea...

Scuze. Ma gandeam la Parvulescu de la PRO democratia.
Patrasconiu, tot Cristian si asta.
Ambii amandoi la fel de curati :)

Anonim spunea...

După evenimentele sângeroase din Decembrie 1989, poporul român a tot aşteptat (încă mai aşteaptă) cu înfrigurare şi reale speranţe ca în locul mercenarilor plătiţi de noi sa ne jupoaie, să se ridice la conducerea statului cineva competent care ştie să lupte pentru cauzele demult pierdute ale poporului. Partidul reprezintă un trib al epocii moderne, nu putem avea prea multă încredere în el. De-a lungul zecilor de ani, la guvernare s-au perindat toate partidele importante de pe scena politică, nu au rezolvat mare brânză. În urma votului de ieri, nu a câştigat nici "dreapta", nici "stânga", a câştigat clasa politică şi a pierdut poporul - pentru a câta oară?

Realitatea lui Petria spunea...

Nu-ţi contrazic raţionamentul, Daniel. OK. Insa ce sa punem in locul partidelor?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Patrasconiu e un mediocru si jalnic personaj, care-si inchipuie ca rahatul pe care-l manca e cel mai bun.